Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Tuesday, June 1, 2010

ohh my photographerr..... rawrr!!

Eh eh, keluar bunyik kucing jantan mengawan pulaakk laa kan?? WHTVR.

Berbalik topik kite pade kali ini.. yang dah menjadi punca sedikit misunderstanding tak pun miscommunication tak pun miss universe pun tak pee *merepek pegi makan kerepek laa... kerepek bawang Aini muahaha* dengan si Paeng...

Maybe sebab die perasan photographer tak bertauliah *nasib baik tak kene macam Akhil Hayy hauahauuahaua* tapi nak puji sikit laa die still pandai amik gambar aku yg cute ni heheheh aku cakap laa aku suke sangat-sangat laa gambar international photographer ni... nampak soft, romantic, sweet & sangat elegant.. WAHHH!!! Pandainyee aku cakap macam laa aku ni reviewer pejadahhh

Pastu pandainye si Paeng tu meng-interpret photo review aku sebagai terkena western influence whatsoever... WTH????? Tak nak pulak aku merajuk dan sedikit marah. Huh. Menghina jiwa seni aku nih.

Dan2 die terus bagi aku name2 local photographer, Saiful Nang *ade master in photography.. tak leh blaahhh*, Budak Jawe *???? tak de name lain ka?*.. dengan berat hati, aku bukak gak nanti die kate aku lupe daratan ikut2 sangat orang putih tuu *tapi aku pun putihh... ??? ade kene mengene ke??*

Okay, finally, isu photography aku terjawab sbb aku terbace article si Budak Jawe tu, pasal tips memilih photographer untuk wedding blablabla style photography yg aku suke tu ade lah classic.. TIMELESS!! Wahh, tak dapat digambarkan perasaan aku bile aku bace tu sbb die kate international photographer yg slalu pakai style nihh.. haish kire aku ni standard international laahh?? WAAAHHHH!!!

Classic style is timeless.. tak makan dek usia gitu.. eh eh same cam wedding dress pakai kebaye sbb kebaye is timeless.. dipakai sepanjang zaman cume ade modern touch tu normal laaa... aku memang suke bende2 yang simple, nampak elegant, tak payah nak edit sane sini, yang dah tersedia tu laa yang paling berharge tak gitu??

Maybe aku ni bukan laa photographer ke reporter ke typewriter ke, tapi kalau nak suro aku berkempen bende yang aku suke... sile sile kan lah!! :))

Anyway, kalau nak tengok sangat gambar2 yang buat mencetuskan kontrobersi antare aku dgn Paeng sile laa pegi dekat my reference dekat kanan blog tu, click laa ianphotography & greenweddingshoes *malas nak link pandai2 laa korang tgk sendiri*... gambar die memang marbelesss.. I LOIKEEEE!!!!

Kalau korang tak suke lantak lee, itu persepsi mate masing2.. kan?? Tapi di mate aku, itu laa gambar2 idaman aku yg akan meng-capture detik2 saat indah aku dengan Paeng.. fewwittt jiwang, tak larat.

Dah. Out.

No comments:

Post a Comment