Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Wednesday, June 2, 2010

box of chocolates

Hari yang kurang ceria setelah aku memeningkan otak aku pasal make up...

Pastu ended up watching youtube video pasal wedding make up by chanel. Aku dah kate, diorang make up super simple and seriously nice. Link video?? Pegi laa type je ape ko nak dekat youtube tu confirm terkeluar segale anak pinak pasal make up untuk wedding *dasar pemalas, cakap jelaaa*

Tanpa membuang mase, aku tibe2 ternampak update satu blog ni, sistaschocolats whatsoever laa *malas nak letak link.. carik jelaa kat my reference tu sume ade...* coklat 2 ketul with box and ribbon berharge serendah RM2.00/ box???? Waahhhh!!!! I finally can see the light at the end of the tunnel *curik ayat AKPK jap*

Sebab yesterday, aku tibe2 terdiscuss pasal doorgift dgn Aini, die kate, box with bahulu seringgit je kot per box include BAHULU ok?? So die kate tak payah laa susah2 nak buat sume... beli macam tu jee... kan?? Kalau nak grand sikit beli jelaa coklat tu... aku sukeee sgt! Tapi come to think of it, let say, order 1,000 box kan, tak ke total sume RM2,000?? Har har har harun... kau kaye ke nak bayar due riban tu??

Ayat yang aku suke cakap kat diri aku sendiri : kenape aku ni cerewet sgt.. bahulu sudah laaa..ciss

2 comments:

  1. kate nk wat sendiri same2 lagi jimat pe...2000 tu kite leh wat bende lain tao..

    ReplyDelete
  2. ehhh jimat apee kertas ah berapee.. isi kat dalam berapee??? ribbon lagii....huhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete