Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, June 14, 2010

euro trip VS honeymoon

Have been discussing about honey moon pulak... even nak kawin maybe late 2011 muahahaha LANTAK KAU!

Eh early planning can save a lot u know... we had  a nice dinner today sebab dah lame tak jumpe since the accident... eh eh ade jumpe tapi nth laa hahahah so makan2 laa dgn si Paeng tuu then tibe2 aku pun suggest kat die, nanti kite save duit pegi menjelajah Europe nak *since itu laa angan2 aku selame nii* aku cakap kat die save laaa sikit honeymoon tak payah pegi jauh2 pastu kumpul duit kite pegi Eurotrip!!! Waahhh!!!! BANYAK DUIT KAU??!!!!

Pastu Paeng cakap, macam tu kite tak payah pegi honeymoon laa simpan je duit terus pegi Eurotrip tuuu..

Huhu mesti baru kawin nak berdua-duaan kot. Cheh. Aku cakap laa kite gi laa Sabah je kee... tak pe janji kumpul duit pegi Europe tu is a must!!!! :)

Soooo.... sambil2 kumpul duit untuk kawin bukak laa tabung baru untuk Eurotrip nanti :P

Check this out ::: http://www.expatexplore.com/bestofeurope/index.html?gclid=COfb3_rfn6ICFcxR6wodT2QSww *macam menarik ajeeee*

No comments:

Post a Comment