Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, June 6, 2010

save the date!!! ..... not yet!!!

Paeng will be off to Gemas, his hometown diz weekend.. attending his cousin's wedding dengan pulang ke home sweet home.

Berkesempatan itu, die akan discuss dengan emak die pasal OUR DATE.

Aku cakap dekat mak aku tadi petang, mak aku cakap nak buat June??? WTH??? Cepatnye!! Mane sempat aku nak prepare everything!! Catering tak de lagi, deco punye orang pun takde lagi. Door gift, baju blablabla.

So aku cakap kat mak aku nak bulan October ok tak?? So just let Paeng & his family laa decide macam mane kann...?? Hmmmm....

So, in the mean time, aku kene laa ajak mama tengok kain.. huhuhuhu to avoid delayyy nak order baju kawin nihh... maybe make up buleh tak suro Aini aje??? Nanti aku tanye kat die.. bayar laa sikit tapi tak le semahal mak andam/ make up artist lain kan??

Hmmmmm....

4 comments:

  1. weh.. weh.. cuba ko tgk website ni.

    http://www.beautyballoon.com.my/home/index/catalogue/16.html

    lain dr yg lain. haha.

    ReplyDelete
  2. hahaha lain dari yang lain tapi macam pelik aje shima.. cantik tu cantik tapi macam tak pelik pulak orang tue2 tengok belon2 nih hahaah

    ReplyDelete
  3. tu la pasal! ni mcm wedding utk member2 je kan? yg xde org tua dgn budak2. hahaha. kang kejap dh meletup sana sini. tp, bestlaa kan kalo buat? lain dr lain. haha

    ReplyDelete
  4. heheh kan?? tulahh tapi bajet punye pasal susah laaa kalau orang putih tu invite 200-300 orang je tak dee laa pening2 nak buat theme best2!!!!!!!!! :P

    ReplyDelete