Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, June 6, 2010

doogift lagi

Sebab kami ni pasangan mempunyai budget contraint, so mende2 remeh temeh macam ni laa yang buat jadi issue. Aku ade cakap nak buat doorgift sendiri, then sebab aku ni macam lalang, aku cakap nak order coklat untuk doorgift. Then, Paeng cakap die tak nak sbb RM2k banyak lagi bende lain buleh buat.. ye taakk???

So, aku ade tengok satu blog wedding *from oversea sbb diorang punye design sgt simple and modern look.. i looikee!* i-wedding tak silap, please browse thru my reference on my right side of the blog yee... kat situ ade kotak penuh warna warni dan simple and some wedding ideas yang comel2 dan saye nak sangat tau if anybody can help me find those cute box dengan harge yang sgt murah meletop2.. design?? I akan cipta untuk diri I sendiri.. I need that plain simple box!! I love it!! Tengok gambar bawah as sample yg 4 segi cube tu tau!!! Sangat comelll :)

tengok yg kat atas, left side. cantik kan???
mane nak dapat kotak macam tu??

**anybody yang tau buleh tak leave ur comment. pleaseeeee


No comments:

Post a Comment