Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, June 13, 2010

it's a date!

Ntah bile laa nak confirm tarikh ni.. dah naik pening akuu..

Mak si Paeng tu kate die tak nak cuti sekolah, mak aku pulak nak cuti sekolah.. aduhaii... pastu bilee????

Aku cakap kat Paeng buat bulan December next year je laa senang.. die kate tak nak lambat sgt... alahai... Pastu aku cakap laaa abis bile lagi, cuti sekolah ade bulan June kot, aku tak mau laa awal sgt kot!!! Hahahhaa

Pastu die suro aku pujuk mama nak buat bulan October gakk.... ngeh ngeh ngeh I like the date that we choose...tak mau bagitau lagi takut mak aku tak nak lagiii... benci nyeeee!!!!

No comments:

Post a Comment