Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, June 7, 2010

on my wedding day....

Maybe I'm in the midst of clearing the head to really understand what is the meaning to all of THISS... aku tibe2 mendapat hidayah dan tibe2 aku dijalan yang lurus semulaa... muahahaha.

Enuf of the crappies, aku tibe2 terpikir, adekah perlu cantik2 ke nak tunjuk kreatif ke apape jelaaa tapi orang yang datang tu just nak datang makan and then cakap2 ngan parents pastu belah... Itu kawan2 bapak aku laa.. Kawan2 aku pulak confirm mane2 yang duduk dekat contohnye Shima *die je yang rajin bace blog aku hahah* mesti laa nak bergambar, nak tunggu lame sikit nak aku bagi VIP goodies laa tu *VIP goodies, masih dalam perancangan sbb ingat nak bagi same jeee.. malas aku nak beli macam2.. orang tak berduit memang macam nih* 

Apape pun, macam mane2 wedding yang aku attend before ni pun, macam tu gak kecuali laa yang dinner tu die ade limit kan guess die tu nak buat grand2 buleh lee...

So, aku ade jumpe satu website dalam majalah Pengantin - pengantineksklusif.com - aku tengok dalam website die macam ok tapi belum tanye betul2 lagi, mane tau tibe2 die tak tulis sume kann so that's why kena duduk dan runding. Kalau call dan tanye, maybe lepas dah confirm date.

Maybe lepas confirm date aku lagi busy laa kot... ingat nak buat wedding invitation sendiri aje. Senang. Tapi tengok laa kalau mase mengizinkan. Door gift tu kena cari supplier kotak plain dulu baru buleh decide nak buat sendiri and decorate sendiri. Decoration ape yang aku nakk?? Biase laa aku suke yang cute2 aje. Maybe bagi orang lain, mesti diorang kate, ape laa macam ni tak de seni langsung...!! Tapi bagi aku satu kepuasan dan tulah hasil kreativiti aku hehehehe tak gitu?

Bagi yang menghargai kreativiti seseorang/ die pun orang kreatif maybe die akan cakap cutenyeee *ecehhh perasan belum buat dah nak puji diri sendiri..*

The most important thing is, Paeng mesti tolong punye laa die laa yang sebok sangat suro aku buat sendiri.. RASEKAN!!! Hahahahha

Aku pun, on the other hand, memang tak bole relax laa, sebab nak pikir pasal baju, make up, decoration, nikah, bertandang *siighhhh* dan lagi, dan lagi, dan lain2 lagi. Hahhaha.

CEPAT PIKIR AND CONFIRM THE THEME COLOR!! Senang nak buat semua kerja bile theme color dah decide kan??

2 comments:

  1. kat aku ko mmg laa wajib bg goodie bag xclusive, hahaha

    ReplyDelete
  2. huahuahua ko mintak kat umah aku jelaaa nanti semorang nak hahahah :P

    ReplyDelete